Onze diensten

Inslag
Inslag

Producten die binnenkomen in een bedrijf, moeten een plaats krijgen. Met ‘inslag’ wordt bedoeld dat we aangeven wat de beste plaats is in het magazijn. 

Uitslag
Uitslag

met 'Uitslag' wordt bedoeld dat we in het geval van een verkooporder aangeven waar het gevraagde item zich bevindt, zodat het voor uitlevering kan worden opgehaald.

Opslag
Opslag

Bij de ‘opslag’ houden we bij waar de items zijn opgeslagen en of ze eventueel zijn verplaatst. 

Crossdocking
Crossdocking

Crossdocking is een techniek waarbij binnenkomende goederen meteen worden ingeladen bij de uitgaande goederen. De goederen worden dus niet in het warehouse opgeslagen, want het idee is dat de producten in beweging moeten blijven.

Nachtkaaien
Nachtkaaien

Hier volgt binnenkort meer informatie

Etiketteren
Etiketteren

Etikettering valt onder co-packing en is het aanbrengen van etiketten op een product. Op het etiket staat veel informatie, bijvoorbeeld over de houdbaarheid, de voedingswaarden, de oorsprong. Deze informatie is verplicht en etikettering is dan ook een belangrijke stap in het verpakkingsproces.

Herpalettiseren
Herpalettiseren

Zijn er paletten beschadigd? Dan voorzien wij het herbeladen van een pallet met de bestaande artikelen.

Containers lossen en laden
Containers lossen en laden

Met het snel en efficiënt laden en lossen van containers kunt u veel tijd en geld besparen. Wij bieden u dan ook het voordeligste systeem aan.

Fumigeren / Begassen
Fumigeren / Begassen

Veel bedrijven gebruiken chemische bestrijdingsmiddelen om te voorkomen dat de lading aangetast wordt door schimmels of ongedierte. Dit noemt men ‘fumigatie’ of ‘begassing’.

Bio Opslag
Bio Opslag

Bij bio opslag wordt gewerkt met gevalideerde temperatuur, specifieke opslag bij verschillende temperaturen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Eigen WMS
Eigen WMS

Een wms beheert onder andere de locatie-indeling in een stellingmagazijn, handelt de orderstroom in de juiste planningvolgorde af en beheert de goederenstromen.

Track vehicle activity and your savings with real-time fleet management software that reduces time and fuel costs and increases productivity.

GPS Vehicle Tracking System easy-to-use fleet management solutions offer these key tracking features:

Law enforcement agencies can take advantage of the ability to locate anyone using our GPS trackers.

GPS tracking for professionals

Law enforcement agencies can take advantage of the ability to locate anyone using our GPS trackers.

With highly accurate unlimited real-time and historical GPS data, such as location, departure time, arrival time, and distance, law enforcement agencies can cut cost, increase efficiency and safety.